De Winfabriek?

De Winfabriek is ontstaan uit een unieke samenwerking van verschillende bedrijven in de regio Oss. We hebben als doel het opleiden en ontwikkelen van de medewerker van de toekomst.

Onze docenten zijn mensen uit de praktijk die je bij de hand nemen en alles leren wat je moet weten om goed van start te kunnen gaan bij je toekomstige werkgever. En dat binnen zestien weken! Doordat De Winfabriek een goede samenwerking heeft met het bedrijfsleven in de regio Noordoost Brabant, is de aansluiting met de arbeidsmarkt erg goed en de baanzekerheid na de opleiding erg groot.

We kiezen niet voor de makkelijkste weg, het snelle geld of de gebruikelijke paden. Wij bieden een opleiding waar jij als kandidaat centraal staat. Onze aanpak is soms ongebruikelijk, soms confronterend maar altijd wat het beste bij jou past. We werken o.a. met de nieuwste technieken zoals 3D-printen, virtual reality en robotisering.

De opleiding onderscheidt zich ook door de selectieprocedure die eraan vooraf gaat. De talenten van de kandidaat staan hierbij voorop. Wij kijken niet zozeer naar je basiscompetenties en de kennis die je al hebt, maar vooral naar de wil om het vak te leren. We richten ons daarbij vooral op zijinstromers of mensen die uit een heel ander vakgebied komen.

Wil jij graag opgeleid worden en een nieuwe toekomst voor jezelf te creëren? En dit ook nog eens geheel kosteloos en binnen een korte tijd? Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Samenwerking

De samenwerking tussen een arbeidsbemiddelaar, een groep consultants en een voormalig sociaal werkbedrijf is hierin uniek. Juist door het bundelen van onze expertise en netwerk zijn we in staat de juiste kandidaten te werven, op te leiden en uiteindelijk een nieuwe toekomst te bieden binnen het netwerk van potentiële opdrachtgevers. Hiermee creëren we de medewerkers van de toekomst.