OPLEIDING PROCESOPERATOR

De Winfabriek leidt kandidaten met een persoonlijke en praktijkgerichte opleiding op en begeleidt ze naar een nieuwe carrière in de maakindustrie. Op een persoonlijke en praktijkgerichte manier wordt je opgeleid tot procesoperator. Onze docenten zijn mensen uit de praktijk die je bij de hand nemen en alles leren wat je moet weten om goed van start te kunnen gaan bij je toekomstige werkgever. En dat binnen zestien weken!

Doordat De Winfabriek een goede samenwerking heeft met het bedrijfsleven in de regio Noordoost Brabant is de baanzekerheid na de opleiding erg groot. Dit mede doordat de opleiding voornamelijk praktisch is en in samenspraak met het bedrijfsleven is ontwikkeld. De aansluiting naar de arbeidsmarkt is dan ook erg goed.

Schrijf je in!

Wat houdt de opleiding in?

Voordat je aan de slag gaat met de opleiding vindt er een uitgebreide intake plaats. Na twee persoonlijke gesprekken (met een recruiter en met een docent) word je uitgenodigd voor de talentdagen. Tijdens deze talentdagen ga je in groepen van 8-10 deelnemers diverse tests uitvoeren om je competenties in beeld te brengen. Op basis van je competenties wordt er een persoonlijk ontwikkel plan (P.O.P.) ontwikkeld.

Na de talentdagen start je met de opleiding basisoperator. Na zestien weken ontvang je het certificaat basisoperator en kun je op basis van je P.O.P. doorstromen naar een Operator A of Operator B opleiding. Dit zijn geheel maatwerk opleidingen waarbij je naast de opleiding ook al aan het werk gaat bij een van de opdrachtgevers en wellicht je toekomstige werkgever.

Bij opleiding of omscholing behoort altijd een theoretische onderbouwing, maar de kracht van De Winfabriek vinden we terug in de praktijkgerichte aanpak. Werkend leren, waarbij in de praktijk ervaring opgedaan wordt, fouten gemaakt mogen worden en je op een positieve manier gecoacht wordt zijn de kenmerken van de opleiding.

Wat zijn de voordelen?

  1. Praktijkgerichte opleiding
  2. Binnen zestien weken certificaat basisoperator
  3. Hoge baanzekerheid
  4. Opleiding wordt betaald door werkgever

Wat vragen we van jou?

  1. Goede werkhouding en energie
  2. Gezonde ambitie
  3. Leergierigheid
  4. Bereidheid om in jezelf te investeren
  5. Enige affiniteit met techniek is wenselijk

Pieter Bakker

Docent procesoperator

Schrijf jezelf nu in