Inschrijven

 

Wat houdt de opleiding in?

Voordat je aan de slag gaat met de opleiding vindt er een uitgebreide intake plaats. Na twee persoonlijke gesprekken (met een recruiter en met een docent) wordt je uitgenodigd voor de talentdagen. Tijdens deze talentdagen ga je in groepen van 8-10 deelnemers diverse tests uitvoeren om je competenties in beeld te brengen. Op basis van je competenties wordt er een persoonlijk ontwikkel plan (P.O.P.) ontwikkeld.

De eerstvolgende talentdagen vinden plaats op 27 & 28 Augustus 2018!

Na de talentdagen start je met de opleiding basisoperator. Na zestien weken ontvang je het certificaat basisoperator en kun je op basis van je P.O.P. doorstromen naar een Operator A of Operator B opleiding. Dit zijn geheel maatwerk opleidingen waarbij je naast de opleiding ook al aan het werk gaat bij een van de opdrachtgevers en wellicht je toekomstige werkgever.

Bij opleiding of omscholing behoort altijd een theoretische onderbouwing, maar de kracht van De Winfabriek vinden we terug in de praktijkgerichte aanpak. Werkend leren, waarbij in de praktijk ervaring opgedaan wordt, fouten gemaakt mogen worden en je op een positieve manier gecoacht wordt zijn de kenmerken van de opleiding.

De voordelen

1. Praktijkgerichte opleiding

2. Binnen zestien weken certificaat basisoperator

3. Kansrijk beroep met hoge baanzekerheid 

Interesse of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op!

Schrijf je in!