Wat kan de Winfabriek voor u betekenen?

De Winfabriek leidt kandidaten met een persoonlijke en praktijkgerichte opleiding op en begeleidt ze naar een nieuwe carrière. Nieuwe carrière is hierbij een sleutelwoord, omdat we binnen de Winfabriek op een andere manier naar talent kijken.

We kijken niet naar het CV of de opleiding van de medewerker, maar we beoordelen hun talenten. Dat betekent ook dat we niet op een traditionele manier scouten of in dezelfde vijver vissen als u als opdrachtgever in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Gevolg is dat we in de meeste gevallen te maken krijgen met omscholing. Hierbij bieden we onze kandidaten dan ook een nieuwe carrière en daarmee een nieuwe toekomst in een kansrijk beroep.

Deze methodiek levert zeer regelmatig verrassende resultaten op omdat we onze kandidaten beoordelen op hun talenten en drijfveren. Als we aan de voorkant hebben gezien dat een kandidaat uit het juiste hout is gesneden, dan zorgen wij dat we de juiste, op maakt gemaakte, begeleiding en opleiding bieden. Hiermee kunnen wij zeer geschikte en juist opgeleide kandidaten bieden welke bij een reguliere sollicitatie wellicht niet bij u door de procedure komen.

Ook benieuwd wat de Winfabriek voor u kan betekenen?